År har gått...

År har gått sen mitt senaste inlägg, nästan fyra år...

Så vad har hänt under denna tid? Jag har fortsatt arbeta som artist via Hon & jag och parallellt med det satt mig i skolbänken igen. Under 2021 eller om det registreras januari 2022 så får jag min fil.kand i retorik, vilket känns jättekul. Jag har vuxit som människa och ser det inte som att jag har lämnat artistvärlden även om  det har känts så under corona-pandemin. Jag kommer alltid ha en lockelse till scenen men upplever att kreativiteten är minst lika stor när jag föreläser och jobbar med kommunikation, detta oavsett om jag skapar texter, redigerar texter eller utbildar. Sången är dock något annat, kanske är det mitt innersta väsen. Jag älskar känslan när tonerna fortplantas genom kroppen, då känner jag mig enormt stark. Jag älskar också att få träda in i en annan roll och ge uttryck för dennes väsen tankar och känslor vilket gör teatern magisk. Samtidigt älskar jag retoriken och psykologin bakom sociala samspel, så jag befinner mig nog i en ganska lycklig tillvaro där jag får blanda det bästa av det bästa.

Det bästa av allt är nog ändå Harry, en liten dansk-svensk gårdshund som har förgyllt våra liv i snart ett år.

Hur skapar du din tillvaro? Vad är viktigt för dig?