Första jobbveckan efter semestern

I maj flyttade jag med min familj vilket har upptaget mycket av min tid. Det nya boendet  innebär större yta och ett rum där jag kommer kunna ta emot sångelever för att jobba med teknik, uttryck och mikrofonteknik utan att störa omgivningen.

Denna vecka jobbar jag på Calle Flygare Teaterskola där vi sätter upp en komprimerad musikal på fem dagar med helt fantastiska ungdomar. Jag njuter verkligen varje sekund och fylls på med en massa ny positiv energi.

Augusti är fullproppad med teaterkurser, föreläsningar och shower vilket känns väldigt kul. Målet för hösten är att fortsätta utveckla mina föreläsningar och workshop samtidigt som jag hoppas på minst lika mycket showande som förra veckan.

Denna vecka är min första jobbvecka efter semestern och jag är så taggad på allt som denna höst har att erbjuda!

skonhetenocgodjuretjpg