Marknadsföring

Jag tycket att det är svårt med marknadsföring men kul och utmanande på samma gång. Förra veckan besökte jag tillsammans med min kollega Maria, Kistamässan; Möten & Events. Det var kul och ett effektivt sätt att möta många aktörer på marknaden under en och samma dag. Dagen därpå körde vi en "bullning". Att bulla är något man gör. I Hon & Jags värld är bulla ett verb. Vi bakar bullar och åker ut med till potentiella kunder eller samarbetspartners. En första kontakt, ett icke föranmält möte och jag lovar, ingen blir irriterad när man kommer med hembakta bullar. Övrigt fortsätter jag att utveckla denna hemsida men håller också på att göra om min sida kommunikationsteknik  som jag planerar att ha klar i slutet av mars. Marknadsföring är ett ämne jag känner att jag behöver utvecklas inom, men vet inte riktigt hur jag ska gå vidare. Nätverkande kanske är ett sätt. Jag gästade BNI- affärsnätverk i torsdags, en effektiv mötesform men är inte säker på att det är nått för  mig, nätverksmöten tar sin lilla tid och jag är inte säker på vad som ger mest effekt. Att sitta i ett lunchmöte 3 timmar per vecka eller at vara ute och sälja under den tiden. Jag tror ändå att ett bra nätverk är en förutsättning att lyckas som företagare oavsett bransch, så i väntan på att gå med i något nätverk har jag skapat ett eget tillsammans med kollegan Maria från Hon & Jag. Vi  har vår nästa nätverksträff på torsdag, men jag berättar mer om det i nästa blogginlägg.

img_2598jpg