Nya mål

Full fart framåt! Höstens första företagsevent har redan gått av stapeln, likaså de första föreläsningarna i kommunikationsteknik.  Jag har hunnit läsa in en bok (ljudbok) och mina teaterkurser och musikalkurser är i full gång.

Jag tänker att det är med målsättningar är viktigt i livet, i alla fall för mig. Mitt nästa projekt är att bredda min kurser i kommunikationsteknik med personlighetsanalyser. Just nu håller jag på att bestämma mig för exakt vilket verktyg jag ska använda mig av. För en vecka sedan var jag helt säker på att DISC var det system jag skulle använda mig av, men jag har börjat tveka. Det känns som ett som bra steg att ta både för utvecklingen av mina kurser och för mig.

Teatereleverna jag har är fantastiska, denna termin jobbar vi med manus. Några grupper har jag skrivit egna pjäser till medan andra grupper jobbar med klassiska verk av te.x Shakespeare.

Hon och jags fokus ligger på att färdigställa årets julshow till en jul som närmar sig med stormsteg. Idag var jag t.o.m tvungen att skrapa rutorna på bilen... snart är vinter här.

Detta kommer bli en härlig höst!